Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Kena: Bridge of Spirits – Skockana za Xkutiju

Kena: Bridge of Spirits predstavlja debitantski projekat razvojnog tima Ember Lab, koji je prvobitno objavljen u septembru 2021. godine za PlayStation i PC. Ovih dana, ova očaravajuća akciona avantura stigla je i za Xbox konzole. 

Postavljena u mistični svet, igra prati Kenu, vodiča duhova, koja je zadužena da pomogne izgubljenim dušama da pređu iz fizičkog sveta u zagrobni život, dok se bori protiv zaraze koja kvari zemlju.

Kena: Bridge of Spirits pruža poznato, ali rafiniran gejmplej akcionih avantura. Igrači kontrolišu Kenu dok istražuje živopisan svet ispunjen korupcijom i duhovima kojima je potrebna pomoć. Gameplay se strukturira oko dva glavna cilja: čišćenje zaraze i pomoć duhovima da nađu mir. Korupcija služi kao prepreka u napredovanju i centralni element u ekološkim zagonetkama, zahtevajući od igrača aktivno angažovanje s okolinom.

Kena Bridge of Spirits screenshots
Kena Bridge of Spirits screenshots
Kena Bridge of Spirits screenshots
Kena Bridge of Spirits screenshots
Kena Bridge of Spirits screenshots
Kena Bridge of Spirits screenshots
Kena Bridge of Spirits screenshots
Kena Bridge of Spirits screenshots

Sistem borbe u igri počinje sa osnovnim vitlanjem štapa, nudeći lagane i teške napade. Kako igrači napreduju, stiču pristup luku, bombama i dodatnim veštinama, pružajući različite alate za borbu i rešavanje zagonetki. Borba podseća na God of War, ali zadržava uzdržaniji pristup, izbegavajući prekomernu nasilnost dok pruža zadovoljavajuće borbe. Nivo izazova je značajan, s borbom koja varira od umerenog do teškog, posebno na višim težinama.

Istraživanje je još jedan ključni aspekt, jer je svet dizajniran da nagradi radoznalost. Igrači mogu pronaći skrivene Rote, kolekcionarske predmete i razne nadogradnje lutajući van utabanih staza. Rot, mala, simpatična stvorenja koja pomažu Keni u borbi i rešavanju zagonetki, su vrhunac igre. Donose dodir šarma u gameplay i centralni su deo mnogih interakcija i mehanika igre.

Vizuelno, Kena: Bridge of Spirits je zapanjujuća. Igra se može pohvaliti jedinstvenim umetničkim stilom koji kombinuje živopisna, bogata okruženja sa detaljnom animacijom likova. Pozadina Ember Lab-a u animaciji je očigledna u fluidnosti i šarmu vizuala igre. Svet deluje živo, s svakom oblasti pažljivo izrađenom kako bi se igrači lakše uronili u igru.

Kena Bridge of Spirits screenshots

Soundtrack upotpunjuje vizualnu predstavu na prelep način. Muzika se besprekorno prilagođava akciji na ekranu, dodatno povećavajući igračevu povezanost sa svetom Kene.

Kena: Bridge of Spirits je vizuelno zapanjujuća i emotivno angažujuća igra koja, iako nije revolucionarna, ali pruža nezaboravno iskustvo. Kombinuje poznate elemente gameplay-a sa jedinstvenim umetničkim stilom i šarmantnim likovima, čineći je vrednim dodatkom kolekciji svake ljubitelja akcije avanture. Glavne snage igre leže u njenoj prezentaciji, simpatičnom Rotu i dinamičnom sistemu borbe, iako ponekad deluje previše konvencionalno u pristupu. Za Xbox igrače koji su novi u Keni, ova igra predstavlja divnu priliku da istraže predivno kreiran svet i upuste se u srceparajuću avanturu.

Hvala Ember Lab na ustupljenoj igri; Ovo nije uticalo na konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

Kena: Bridge of Spirits – Skockana za Xkutiju

Za Xbox igrače koji su novi u Keni, ova igra predstavlja divnu priliku da istraže predivno kreiran svet i upuste se u srceparajuću avanturu.
8.5
Ne propuštati!
Izvođenje
8
10
Grafika
9
10
Zvuk
8.5
10

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Gejmplej
    Grafika
    Zvuk
    A mininum rating of 0 is required.
    Please give a rating.
    Thanks for submitting your rating!

    Thanks for submitting your comment!